Carl Nielsen Kvintetten

Onsdag d. 26. juli . Kl. 15.00

Carl Nielsen Kvintetten spiller en koncert med Carl Nielsens sange, arrangeret for blæserkvintet af Philip Faber. Koncerten vil også byde på en serenade af Jørgen Jersild.

Artist Information

De fem medlemmer fra Carl Nielsen-Kvintetten startede samarbejdet i 2006 og har siden spillet utallige koncerter på diverse festivaler i Danmark. Som individuelle musikere har de rakt langt ud over landets grænser og høstet roser for deres spil. De bliver ved med at holde fast i en kontrolleret, men yderst livlig stil og er ikke bange for at komme langt ud over scenekanten.

Alle kommer de fra Tivoli-Garden og har dermed modtaget en solid grundskoling før studiearbejdet har bragt dem bl.a. til Zürich, Mannheim og New York. De fem medlemmer er: på fløjte, Kenny Aaberg Larsen, solofløjtenist i Malmø Operaorkester, på obo, Daniel Bogorad, freelance i de danske orkestre, på klarinet, Nicolai Eghorst, soloklarinettist i Sønderjyllands Symfoniorkester, på horn, Christian Vinther, hornist i Sjællands Symfoniorkester og på fagot, Magnus Koch Jensen, solofagottist i Det Kgl. Kapel.