Carl Nielsen Kvintetten og Rikke Sandberg

Onsdag d. 26. juli . Kl. 20.00

Der er mange på scenen, når Carl Nielsen Kvintetten sammen med festivalens leder Rikke Sandberg spiller Poulenc´s Sextour. Herudover spiller kvintetten værker af D. Sjostakovitj og I. Stravinskij.

Artist Information

De fem medlemmer fra Carl Nielsen-Kvintetten startede samarbejdet i 2006 og har siden spillet utallige koncerter på diverse festivaler i Danmark. Som individuelle musikere har de rakt langt ud over landets grænser og høstet roser for deres spil. De bliver ved med at holde fast i en kontrolleret, men yderst livlig stil og er ikke bange for at komme langt ud over scenekanten.

Alle kommer de fra Tivoli-Garden og har dermed modtaget en solid grundskoling før studiearbejdet har bragt dem bl.a. til Zürich, Mannheim og New York. De fem medlemmer er: på fløjte, Kenny Aaberg Larsen, solofløjtenist i Malmø Operaorkester, på obo, Daniel Bogorad, freelance i de danske orkestre, på klarinet, Nicolai Eghorst, soloklarinettist i Sønderjyllands Symfoniorkester, på horn, Christian Vinther, hornist i Sjællands Symfoniorkester og på fagot, Magnus Koch Jensen, solofagottist i Det Kgl. Kapel.