Signe Asmussen og “The Latin Clásico”

Onsdag d. 25. juli . Kl. 20.00

The Latin Clásico er en unik konstellation af de bedste, herboende latin-jazz musikere og vokalister, alle med et indgående kendskab og stor kærlighed til den nøje udvalgte musik som vi spiller til vores koncerter, og alle med vidtgående erfaring fra talrige koncerter og optrædender igennem årene, både sammen på kryds og tværs i forskellige kombinationer, og hver for sig som erfarne solister med orkestre og ensembler både hér og i udlandet.

Med en fælles ambition om at forbinde den latinamerikanske folklore med amerikanske, europæiske og skandinaviske "klassikere" (fra komponister som bl. a. George Gershwin, Evert Taube, Kai Normann Andersen & Carl Nielsen), tilbyder vi koncerter som garanterer et kendt og populært repertoire, respektfuldt arrangeret for netop dette ensemble, og med indbygget, umiddelbar syng-med-effekt...

Efter aftenens koncert er der cognactime med Signe Asmussen og venner.

Om musikerne

Medvirkende: Ernesto Manuitt (cuatro, percussion & vokal), Elvio Bravo (guitar & vokal), Yasser Morejón Pino (basguitar & vokal), Charli Ibañez (tværfløjte, percussion & vokal), og Signe Asmussen Manuitt (violin, percussion & vokal)